4de van Nederland

30. mrt, 2015

Zatredag 28 was de laatste wedstrijd van het seizoen 2014/2015.

De Ann Beukers Trophy. Ik kwam als 7de aan start en heb enorm me best gedaan. Dit resulteerde tot een 1ste plaats. Met 5.49 punten mijn persoonlijk beste score verbeterd.

Mooie afsluiting van het seizoen.

 

 

26. mrt, 2015

Zaterdag 14 maart was het dan zover de Finale. Ik kwam als laatste aan start en heb alles gegeven met twee keer een dubbel flip die ik nog nooit in wedstrijd had gesprongen viel ik er 1. Het eind resultaat een 4de plaats met een nieuw persenel best score. Ik vond het super spannend maar ben super trots op mezelf. 

20. feb, 2015

Zondagmiddag 15 februari ben ik vertrokken naar Willingen in Duitsland. Ik heb daar 3 dagen trainingskamp gehad. We hebben met zijn allen hard gewerkt en ons al een beetje voor bereid op de finale in maart. Ook hadden we tijd om nog wat leuke dingen te doen. Er lag sneeuw dus zijn we lekker wezen sleeen en een middag wezen zwemmen. Hellaas kreeg ik van het zwembad een allergische reactie en zat ik bij thuiskomst helemaal onder de uitslag. Gelukkig goede medicijnen gekregen en gaat het nu weer helemaal super met me. Zaterdag 21 februari ga ik in Den Haag een masterclass volgen. Ik ben benieuwd of ze me daar kunnen helpen bij een paar dubbele sprongen die graag beter wil beheersen.

11. nov, 2014

Wat leuk dat je berichtje achter wilt laten.